Un nou complex balnear și de recuperare, în Eforie Nord

595
1
Un nou complex balnear  și de recuperare, în Eforie Nord - balneo-1462457245.jpg

Articole de la același autor

Până la finele anului următor, stațiunea Eforie va avea un nou complex balnear. Acesta urmează a fi construit în zona Șincai, din Eforie Nord.

Potrivit primarului orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, Complexul Balnear și de Recuperare în Eforie Nord a fost proiectat încă de la finele anului 2012. Acesta a primit aviz favorabil în mai 2015, iar lucrările ar putea începe chiar anul acesta.

"Finanțarea provine de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Investiția se ridică la suma de 11 milioane de euro. Cu acest prilej, vor fi create cel puțin 50 de noi locuri de muncă în Eforie, aceasta fiind cea mai mare investiție în Eforie, după 1989", a precizat primarul din Eforie. 

Comentează știrea

cetatean
6 mai 2016
Primar mincinos

Se apropie alegerile si incepe sa dea drumul la toate minciuniel posibile! Cum este posibil sa nu se vorbeasca de una stfel de proiect pana acum? De ce nu renoveaza spitalul de la Eforie Sud, baza Traian, sau Grand-ul daca vrea sa creeze locuri de munca sau sa faca investitii in Eforie? De ce nu investeste in curatenia oraselor (Nord si Sud) astfel incat sa vina turisti de calitate nu doar pensionari sau saracii pamantului? Odata ridicata cota oraselor atunci investitiile vor veni de la privati nu va mai fi nevoie sa investeasca primaria in centre balneare! Un primar mincinos care nu a facut nimic in ultimele 2 mandate dar beneficiaza de o populatie tip meduza sau rima taratoare si fara coloana vertebrala!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5274 secunde