Un nou cabinet dentar, redeschis la Constanța

423
Un nou cabinet dentar, redeschis la Constanța - stomatologie-1588181991.jpg

Articole de la același autor

Direcția de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) a început să le permită cabinetelor stomatologice să își reia activitatea. Din păcate, numărul acestora este, în continuare, foarte mic, pentru problemele pe care pacienții le au - infecții de tot felul, pe care încearcă să le țină sub control cu ajutorul antiinflamatoarelor și antibioticelor.

Așadar, la acest moment, constănțenii cu probleme dentare au la dispoziție încă un cabinet stomatologic, asta după ce Direcția de Sănătate Publică a avizat, zilele trecute, SC Clinica Adricia by dr. Săftoiu SRL, cu punct de lucru în Mangalia. Este vorba despre Radius Dent, cu sediul pe bulevardul Ferdinand nr. 47.

În afară de acestea, urgențele stomatologice mai pot fi rezolvate, în această perioadă, la Implant Expert SRL, cu punct de lucru în Constanța, strada Mihai Viteazu nr. 73, și la Corina Art Dent, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 153, bl. TS5, et. 1.

De precizat că urgențele medicale stomatologice chirurgicale (fracturile de maxilar/mandibulă, luxația articulației temporo-mandibulare, traumatisme dento-alveolare etc.) se vor efectua la secția ORL, compartimentul de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4789 secunde