Un medic de 46 de ani din Dorohoi, a murit

368
Un medic de 46 de ani din Dorohoi, a murit - med8ic-1641577521.jpg
Șoc în lumea medicală, după ce unul dintre cei mai cunoscuţi medici de la Spitalul Municipal Dorohoi a murit subit, la doar 46 de ani. Ovidiu Alexa era coordonatorul compartimentului de Primire urgenţe.


Tragedia s-a produs vineri după-amiază. Medicului i s-a făcut rău în propriul apartament, după ce ieșise din tură, iar soţia a apelat la colegii săi. Când au ajuns , cadrele medicale l-au găsit în stop cardio-respirator, din cauza unui infarct extins, iar manevrele de resuscitare n-au dat niciun rezultat, potrivit Monitorul de Botoșani.

“Am făcut tot ce este omeneşte posibil. Inima a pornit de două ori, însă nu a rezistat. Am încercat să îl trimitem cu elicopterul la Iaşi, dar nu s-a mai putut”, a spus medicul Valerian Andrieş, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Potrivit apropiaţilor, medicul suferea de hipertensiune, insuficienţă renală şi o cardiomiopatie ischemică la debut, dar îşi ignora starea de sănătate, din dorinţa de a nu lipsi de la muncă prea mult.

Potrivit Realitatea.net joi, când se afla în tură, mediculu ar fi acuzat o stare de rău, dar a încercat să se trateze singur, punând totul pe seama oboselii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5825 secunde