X
X
Mai multe ştiri online:

Un caz de COVID-19, confirmat la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. "Instituția nu își suspendă activitatea!"

Ştire online publicată Miercuri, 05 August 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Directorul Administrațiai Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, Bogdan Bola, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că un angajat al instituției a fost depistat cu infecție cu noul coronavirus. Potrivit acestuia, mai mulți colegi ai persoanei confirmate s-au izolat și vor fi testați.


"Avem cun caz confirmat de îmbolnăvire cu Covid-19 la ABADL. Instituția nu își suspendă activitatea, ci doar restricționează accesul persoanelor străine în unitate. Toate măsurile au fost luate pentru prevenirea infectării – măști, dozatoare cu produse de dezinfectare, monitorizarea temperaturii, dezinfectări periodice a întregii clădiri. ABADL nu este și nu va deveni un focar de infecție, contacții direcți ai colegei noastre sunt deja acasă și vor face teste anti Covid în cel mai scurt timp. Activitatea noastră continu, toții inspectorii noștri sunt pe teren, angajații de la Gospodărirea Apelor lucrează în fiecare noapte, avizele și autorizațiile se emit în continuare. Am informat imediat DSP-ul și am luat deja toate măsurile care se impun în această situație nefericită", a declarat directorul ABADL.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2807 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2456 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3169 secunde