Un caz de COVID-19, confirmat la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. "Instituția nu își suspendă activitatea!"

368
Un caz de COVID-19, confirmat la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Articole de la același autor

Directorul Administrațiai Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, Bogdan Bola, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că un angajat al instituției a fost depistat cu infecție cu noul coronavirus. Potrivit acestuia, mai mulți colegi ai persoanei confirmate s-au izolat și vor fi testați.


"Avem cun caz confirmat de îmbolnăvire cu Covid-19 la ABADL. Instituția nu își suspendă activitatea, ci doar restricționează accesul persoanelor străine în unitate. Toate măsurile au fost luate pentru prevenirea infectării – măști, dozatoare cu produse de dezinfectare, monitorizarea temperaturii, dezinfectări periodice a întregii clădiri. ABADL nu este și nu va deveni un focar de infecție, contacții direcți ai colegei noastre sunt deja acasă și vor face teste anti Covid în cel mai scurt timp. Activitatea noastră continu, toții inspectorii noștri sunt pe teren, angajații de la Gospodărirea Apelor lucrează în fiecare noapte, avizele și autorizațiile se emit în continuare. Am informat imediat DSP-ul și am luat deja toate măsurile care se impun în această situație nefericită", a declarat directorul ABADL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.763 secunde