Ultimele zile de înscriere la EXPO ONG

237
Ultimele zile de înscriere la EXPO ONG - ultimeleziledeinscrieri-1482423811.jpg

Articole recomandate

Coaliția ONG-urilor Constanța organizează a doua ediție EXPO ONG, cel mai mare târg de voluntariat din județul Constanța. Târgul va avea loc în perioada 21-22 ianuarie în VIVO Constanța, iar participarea expozanților va fi GRATUITĂ cu respectarea unui set de reguli din partea organizatorilor. 
Dacă la prima ediție EXPO ONG au fost 17 ONG-uri participante, la a doua ediție vor fi 25 de standuri. În prezent sunt înscrise pe listă 16 ONG-uri care sunt membri ai Coaliției ONG-urilor. Anunțăm că mai sunt nouă standuri disponibile pentru alte ONG-uri constănțene. 


EXPO ONG este poate cel mai ambițios proiect de promovare a voluntariatului constănțean din ultimii 15 ani! Prima ediție s-a încheiat cu un număr de aproximativ 200 de persoane care s-au înscris pe listele de voluntariat ale expozanților și lansarea unei broșuri cu activitatea și datele de contact ale ONG-urilor. 


ONG-urile care doresc să se înscrie la târg o pot face până pe 24 decembrie inclusiv, completând un formular de înscriere accesibil pe pagina de Facebook EXPO ONG. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde