Trupa Provincialii, concert la Constanța, pe 2 decembrie

1229
1
Trupa Provincialii, concert la Constanța, pe 2 decembrie - trupaprovincialii-1511885731.jpg

Articole de la același autor

După o paradă fastuoasă cu ocazia Zilei Naționale a României, constănțenii vor avea parte de un concert special, organizat sâmbătă, 2 decembrie, La Scoica Ballroom, pe bulevardul Mamaia Nord, numărul 34. Trupa Provincialii va ajunge la Constanța pentru a vă asigura un week-end de neuitat. Prețul unui bilet este de 55 de lei, iar rezervările se pot face la numerele de telefon 0726.447.996 sau 0723.726.422. Prima bere va fi din partea casei!

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună, cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie. Pentru că întreaga echipă se pregătește intens pentru fiecare întâlnire recital, acordând atenție fiecărui detaliu.

În cei peste 15 ani de carieră, trupa Provincialii a strâns în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la Eurovision (locul 2 în selecția națională), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creație), participare la Cerbul de Aur și probabil mai mult de o mie de ore petrecute pe scenă.

Înființată ca rod al frumoasei prietenii dintre Ionuț Ungureanu (solistul trupei) și Eugen Radu (pianistul), trupa și-a propus încă de la început să facă muzică la un nivel cât mai înalt, neținând cont neapărat de tendințele modei din showbiz-ul autohton și ferindu-se pe cât posibil de implicarea în cancanuri mondene.

Repertoriul variază între pop rock-ul autentic, în care se reflectă bine natura romantică a componenților trupei, și etno pop rock, o direcție abordată cu tot mai multă dedicare în ultimul an, de când trupa s-a extins, ajungând la o componență stabilă de 10 membri, la care se adaugă colaboratori ce intervin în anumite concerte și la înregistrările de studio. 

Comentează știrea

Fun
30 noiembrie 2017
Felicitari

De la ce Ora?

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 August 2017
Stire din Cultură-Educație : Sunset Sea-mphony 2017, la final
Pagina a fost generata in 0.6442 secunde