X
X
Mai multe ştiri online:

Trenurile sunt pregătite pentru sezonul estival

Ştire online publicată Marţi, 11 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Compania CFR își asigură călătorii că toate pregătirile pentru sezonul estival din acest an sunt aproape de final. La acest moment, toate garniturile de tren și locomotivele au fost supuse unui proces de revizie suplimentar, astfel încât riscurile de a se defecta și de a apărea probleme să fie cât mai mic, au precizat reprezentanții CFR.


"Dacă discutăm de programul estival, pregătirile sunt în linie dreaptă. Urmează să anunțăm detaliat fiecare conexiune din țară și din București cu litoralul. Ceea ce pot să vă spun la acest moment este că nu a fost uitată nici o zonă a țării și faptul că s-a căutat ca marea majoritate a conexiunilor din țară, dar și din București, să ajungă cât mai departe, respectiv în stația Mangalia", au precizat aceștia.


Ei au subliniat că linia Constanța - Mangalia este neelectrificată, cu segmente de linie simplă, dar care, pe perioada sezonului estival, devine o linie foarte solicitată din punct de vedere al traficului feroviar. De asemenea, pe relația Constanța - Mangalia, în perioada de sezon estival au fost asigurate locomotive Diesel de puteri sporite, astfel încât să poată fi asigurată funcționarea climatizării în vagoane chiar și pe această distanță.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4265 secunde