Trei cazuri noi de infectare cu coronavirus, la Constanța

Duminică, 10 Mai 2020
382
Trei cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost înregistrate, în weekend, la Constanța. Numărul persoanelor care au contractat virusul SARS-CoV-2 a ajuns astfel la 252 în județul Constanța. Dintre acestea, 209 au fost deja declarate vindecate și externate. 12 pacienți au pierdut însă lupta cu Covid-19. Totuși, rata de vindecare din Constanța este de peste 80%, printre cele mai ridicate din toată țara.

În prezent, în centrele de carantinare din județul Constanța se află 435 de persoane, care ocupă 18% din totalul de 2.311 locuri disponibile. Alte 749 de persoane sunt în izolare la domiciliu. 2.046 de verificări au fost efectuate în numai 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, precum măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație.

"Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte toate prevederile ordonanțelor militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști", ne recomandă prefectul județului Constanța, George Niculescu.Pagina a fost generata in 0.208 secunde