Trecerea de pietoni din dreptul Şcolii nr. 23 din Constanţa, reamenajată

Marţi, 22 Septembrie 2020
139
Echipele SC Confort Urban SRL au amenajat, zilele acestea un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanța. Măsura a fost luată pentru a creşte siguranţa participanţilor la trafic, în zona respectivă.

De asemenea, trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. „În zona axului drumului, a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri iar vechile marcaje au fost îndepărtate. Carosabilul urmează să fie recondiționat cu asfalt, strada Dezrobirii fiind cuprinsă în programul de reabilitare a tramei stradale”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, astfel de lucrări de amenajare a refugiilor pietonale vor avea loc la trecerile de pietoni situate în locuri cu risc crescut de producere a accidentelor rutiere.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3108 secunde