Traseele pietonale din mai multe zone ale Constanţei, refăcute

711
Traseele pietonale din mai multe zone ale Constanţei, refăcute - traseelepietonale-1613392685.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă în care condițiile meteorologice nu sunt favorabile asfaltării, echipele SC Confort Urban SRL, administratorul drumului public, continuă intervențiile asupra infrastructurii pietonale.
Conform graficului de lucru, din această săptămână se reabilitează trotuarele pe străzile Onești și Grozești, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se reamenajează trotuarele prin înlocuirea bordurilor vechi.
Lucrări similare au loc pe străzile Tabla Buții și Răchitași, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.
Scările de acces către plaja Modern se află în plin proces de modernizare. Echipele administratorului drumului public acționează în zona situată la capătul străzii Ștefan cel Mare. Se montează rigole care vor asigura drenajul apelor pluviale.
În paralel, continuă lucrările de reabilitare a zonei pietonale pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr. 9.
Pe strada Badea Cârțan, spațiul public urban va fi utilizat eficient pentru a permite extinderea trotuarelor și amenajarea de noi locuri de parcare.
Pentru optimizarea condițiilor de trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.782 secunde