TRAGEDIE RUTIERĂ! ȘI-A UCIS FIICA, DUPĂ CE A PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI

2781
1
TRAGEDIE RUTIERĂ! ȘI-A UCIS FIICA, DUPĂ CE A PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI - accident696x392-1493393897.jpg

Articole recomandate

O femeie de 35 de ani a murit, iar fetița ei de șapte ani a fost grav rănită, azidupă-amiază, în județul Buzău, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului, cauza accicentului fiind viteza neadaptată într-o curbă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Buzău, Mihail Drăghiciu, citat de news.ro, accidentul a avut loc pe DJ 203 D, în localitatea buzoiană Maxenu, scrie romaniatv.net

Femeia de 35 de ani, din Buzău, se afla în mașină împreună cu fetița sa de șapte ani, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a lovit de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, femeia a murit, iar fiica sa a fost grav rănită, ea având multiple traumatisme, inclusiv craniene, dar și fracturi. Copila a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Buzău. Polițiștii spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate în curbă. Femeia avea doi copii.

În urmă cu șase ani, în aceeași zonă, a avut loc un accident similar, doi tineri, soț și soție, pierzându-și viața, iar cei doi copii ai lor fiind grav răniți. Șoseaua este îngustă și are numeroase denivelări, iar pe margine sunt plantați copaci.

Comentează știrea

Gabi
28 aprilie 2017
Titlu

Voi cititi ce scrieti?Titlul spune ceva si articolul altceva.Facem abstractie de tragedia intamplata dar informatiile trebuie sa corespunda si nu sa fie antagonice.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0993 secunde