TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! A MURIT FETIȚA UNUI MARE CAMPION MONDIAL. COPILA AVEA DOAR 1 AN ȘI 7 LUNI!

2324
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! A MURIT FETIȚA UNUI MARE CAMPION MONDIAL. COPILA AVEA DOAR 1 AN ȘI 7 LUNI! - untitled-1528807290.jpg

Articole recomandate

Familia campionului mondial și olimpic Bode Miller este în doliu! Fetița lui cea mică și a soției sale, voleibalista Morgan Beck, a murit în urma unui incident înfiorător. 


La un an și șapte luni, Emeline a căzut în piscina unui vecin, unde avea loc o petrecere, titrează jurnaliștii de la Daily Mail. Micuța a fost resuscitată, însă, fără succes. Carrie Braun, purtătorul de cuvânt al Poliției din Orange County, a declarat pentru CNN că informațiile privind cauza oficială a morții și felul în care s-a petrecut tragedia nu vor fi făcute publice până când investigația nu se va încheia. 

Emeline Miller, fiica de un an și șapte luni a fostului schior Bode Miller, a decedat la spital, după ce a fost găsită căzută într-o piscină. Drama cumplită s-a petrecut ieri, însă, în această dimineață s-a aflat. Soția schiorului, Beck Miller, care e însărcinată din nou, și-a găsit fiica în piscină și a sunat la serviciul unic de urgență american 911.


Bode Miller a transmis un mesaj emoționant după moartea fiicei sale.

"Suntem mai mult decât devastați. Fetița noastră, Emmy, a murit ieri. Nici într-un milion de ani, noi nu credeam că vom trece printr-o durere ca aceasta. Iubirea ei, lumina ei, spritul ei nu vor fi uitate niciodată. Micuța noastră a iubit viața și a trăit-o în fiecare zi la intensitate maximă Familia noastră face apel în mod politicos la intimitate în perioada doliului", a scris fostul schior pe pagina lui de Instagram.

Moartea fetiței lui Bode Miller este investigată de poliția din Orange County, California, a precizat un purtător de cuvânt, Carrie 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3558 secunde