Trafic restricţionat pe două artere importante din Constanţa, timp de trei zile

267
Trafic restricţionat pe două artere importante din Constanţa,  timp de trei zile - traficrestrictionat-1603209310.jpg

Articole de la același autor

Traficul rutier va fi restricționat alternativ astăzi, mâine şi vineri, 23 octombrie, între orele 7.30 şi 16.00, pe strada Hatman Luca Arbore. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului.

De asemenea, pe strada Mihai Viteazu, pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, continuă procesul de modernizare a carosabilului. Lucrările de asfaltare se vor desfășura miercuri, joi și vineri noapte, traficul rutier fiind restricționat total pe porțiunea pe care se lucrează, între orele 19.30 şi 5.00.

De asemenea, traseul autobuzelor care deservesc liniile 42, 44, 51, 48 și 101 se modifică, începând din această seară. Autobuzele de pe linia 42 vor merge, spre Poarta 2, pe bulevardul Tomis, bulevardul Mamaia, strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, strada Mihai Viteazu, iar, pe sensul spre Tomis Nord, de la Poarta 2, pe strada Mihai Viteazu, bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia şi bulevardul Tomis.

Autobuzele de pe liniile 44 și 51 vor circula, de asemenea, pe bulevardul Ferdinand, atât spre Poarta 1, cât şi pe sensul de deplasare spre Casa de Cultură, la fel ca şi cele de pe linia 48 şi linia 101. „Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3325 secunde