Trafic restricționat, mâine, pe strada I.G. Duca din Constanța

Duminică, 17 Mai 2020, 19:17
193
Lucrările de asfaltare a carosabilului de pe strada I.G. Duca vor începe mâine. Simultan, echipele SC Confort Urban SRL vor continua lucrările de frezare pe tronsonul delimitat de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

"Se va utiliza o mixtură asfaltică de tip MASF, un material performant care se folosește la infrastructura rutieră cu trafic intens, cu un grad mare de elasticitate", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, între orele 8.00 și 18.00, între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, cu excepția mijloacelor de transport în comun. Pe porțiunea cuprinsă între strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, traficul rutier va fi restricționat alternativ, pe câte un sens de mers. 


"Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări", ne solicită reprezentanții Primăriei Constanța. Pagina a fost generata in 0.2018 secunde