Tot mai multe persoane au apelat la transferurile de bani prin E-mandat

Joi, 21 Mai 2020
145
Numărul comenzilor efectuate prin E-mandat - serviciul pentru transfer de bani oriunde în România, dezvoltat de Poșta Română - s-a triplat în luna aprilie, față de aceeași perioadă a anului trecut, informează compania, într-un comunicat de presă transmis, astăzi, Agerpres.


Potrivit sursei citate, în aprilie 2020 s-au înregistrat 2.591 de comenzi, în timp ce în luna similară din 2019, numărul acestora a fost de 872.


Totodată, valoarea tranzacțiilor înregistrate, în primul trimestru al anului, s-a dublat, până la 3,1 milioane de lei, față de 1,4 milioane de lei, în perioada similară a anului trecut.


Precizăm că E-mandat este produsul prin care operatorul național de servicii poștale oferă posibilitatea clienților de a remite, pe cale electronică, sume de bani nelimitate, în lei, către destinatari, la orice adresă poștală sau direct în cont pentru persoane juridice, într-un interval de timp redus. În mediul urban, banii ajung la destinatar în 24 ore de la depunerea sumei, iar în mediul rural, în 48 de ore.


Pagina a fost generata in 0.2854 secunde