Toader neagă că a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate

107
Toader neagă că a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate - informalmeetingofjusticeandhomea-1565004149.jpg
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader neagă, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, că a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

"Altă simplă precizare! Când am fost la spital, timp de o oră și 20 minute, pentru a-mi scoate cele trei alunițe de pe față, presa a scris că m-am internat de urgență, având piciorul rupt! Astăzi când m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa găsește toate diagnosticele posibile. Aceștia suntem noi! Aceasta este presa noastră!", scrie Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Reacția fostului ministru al Justiției, care din 25 aprilie și-a reluat funcția de rector al Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, vine după ce în spațiul public a apărut informația că acesta ar fi suferit un atac vascular cerebral ischemic, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie "Prof. dr. Nicolae Oblu".

Informația internării fostului ministru în spital a fost confirmată de reprezentanții unității medicale, care au refuzat să precizeze și motivul.

"Atât vă pot spune, că pacientul este internat în spital. Mai multe informații nu vă pot furniza. Pacientul și familia refuză să fie furnizate orice fel de informații privind starea lui de sănătate", a declarat, luni dimineața, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, dr. Florin Grămadă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.978 secunde