Termen prelungit pentru depunerea declarației unice

180
Termen prelungit pentru depunerea declarației unice - ddd-1580282049.jpg

Articole recomandate

Guvernul a decis marți prelungirea termenului până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să depună declarația unică privind impozitul pe venit și contribuții sociale de la 15 martie până la 25 mai, relatează Digi 24.

"S-a aprobat astăzi prorogarea termenului până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să își îndeplinească obligațiile declarative și de plată a impozitului pe venit și ale contribuțiilor sociale, a formularului declarație unică privind impozitul pe venit și contribuții sociale datorate de persoane fizice, formularul 230. Este vorba de prorogarea termenelor de la 15 martie 2020, așa cum este în prezent, până la 25 mai 2020. Aceasta a fost o cerință pe care am avut-o de la mai multe ONG- uri, pentru a se asigura că toată lumea va depune formularele la timp", a spus ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, citat de Agerpres.

El a adăugat că o altă modificare făcută marți de Guvern a fost la ordonanța 6/2019. "Aici am stabilit un nou termen pentru depunerea intenției de restructurare, respectiv în perioada 1 februarie - 31 martie 2020, am avut o prorogare a a termenului de depunere a cererii de restructurare, respectiv 8 februarie - 31 iunie 20202 și am eliminat plafonul de 1 milion de lei, astfel încât această măsură de restructurare să poată beneficia toată lumea, toți cei care aveau restante la 31 decembrie 2018 mai mici de 1 milion de lei și care nu au fost stinse până la această dată", a menționat ministrul de Finanțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5247 secunde