„Te vaccinezi și câștigi”. Loteria Română, tombolă specială pentru încurajarea imunizării

Vineri, 11 Iunie 2021, 11:14
395
Loteria Română organizează o tombolă specială pentru cei care se vaccinează, sub denumirea „Te vaccinezi și câștigi”. Evident, deși se numește așa, câștigul nu este garantat, ci există doar posibilitatea. Practic, compania de stat încearcă să susțină programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 printr-o tombolă. Cu alte cuvinte, să încurajeze populația să se vaccineze.


Campania se desfășoară în perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, iar extragerea va fi pe 4 iulie, urmând a fi transmisă de România TV. Deci, începând de luni persoanele fizice pot participa.


Va exista o tragere la sorți unde vor fi 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu de 50.000 de lei.


În perioada menționată mai sus (14-27 iunie), cei care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti.


Talonul trebuie completat cu datele personale de identificare solicitate și va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.


Ce se va completa pe acel talon: nume, prenume, adresa, număr de telefon, CNP, precum și nr. CRC al biletului jucat (codul de control format din 5 cifre).


Dacă ai fost extras la tombolă și vrei să revendici premiul, atunci va trebui să prezinți actul de identitate și adeverința de vaccinare (pentru prima doză sau rapel, în copie) emisă de Ministerul Sănătății.


Adeverința trebuie să fie emisă până la data de 3 iulie 2021 inclusiv.


Conform regulamentului, revendicarea premiilor se va face în termenul maxim de 30 de zile de la data extragerii, la sediul central al Loteriei Române din București, str. Poenaru Bordea nr. 20, sector 4.


După trecerea termenului de 30 de zile de la data extragerii, nu mai pot fi formulate pretenții cu privire la acordarea premiului.


Premiile nerevendicate/neacordate în termenul maxim de 30 de zile de la data extragerii rămân la dispoziția Loteriei.
Pagina a fost generata in 0.2911 secunde