Te-ai vaccinat? De unde ridici tichetele de masă în valoare de 100 de lei

18051
4
Te-ai vaccinat? De unde ridici tichetele de masă în valoare de 100 de lei - fondeforturipentrutichete1-1634926200.jpg

Articole de la același autor

Persoanele care se vaccinează cu schema completă, adică şi prima doză şi rapel, precum şi cele care s-au vaccinat de la 31 august 2021 până în prezent vor primi, începând de săptămâna aceasta, tichete de masă în valoare de 100 de lei. Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a finalizat procedurile de achiziţie şi urmează să distribuie bonurile către centrele de vaccinare din judeţ.



Ministerul Sănătăţii a aprobat, în luna septembrie a acestui an, ordinul privind acordarea alocaţiei de hrană sub forma tichetelor de masă pentru persoanele care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Este vorba despre cei care au făcut ambele doze din serurile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca sau doza unică Johnson & Johnson. Nu este necesară cea de-a treia doză, booster, pentru a beneficia de tichetele valorice.

„Persoanele vaccinate cu schema completă vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze. Vor beneficia de vouchere toate persoanele care s-au imunizat după intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență care prevede acordarea voucherelor, respectiv începând cu data de 31 august 2021. Alocaţia de hrană este de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe hârtie, respectiv cinci tichete în valoare de 20 lei fiecare”, explică purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Constanţa, Tudorel Ene.

Tichetele se distribuie nominal, persoanelor îndreptăţite, numai la centrul la care s-au vaccinat, pe baza actului de identitate şi a dovezii privind vaccinarea în cadrul centrului respectiv. Bonurile pot fi folosite exclusiv pentru plata de produse alimentare.



Unde vă puteţi vaccina


În prezent, în judeţul Constanţa, funcţionează 15 centre permanente de vaccinare. Două sunt în municipiul Constanţa, la Pavilionul Expoziţional şi la Spitalul Militar de pe bulevardul Mamaia, unul la Cernavodă – la fosta cantină, la Cumpăna – Centrul socio-educativ, Eforie Nord – Steaua de Mare, Hârşova – Spitalul Orăşenesc, Mangalia – Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia, Medgidia – Spitalul Municipal, Năvodari – Centrul multifuncţional de sănătate, Ovidiu – Centrul cultural „Elena Roizen”, Techirghiol – Centrul Sportiv Sparta, Valu lui Traian – Centrul pentru tineret, Cogealac – Grădiniţa şi Mihail Kogălniceanu – Grădiniţa.



Comentează știrea

23 octombrie 2021

23 octombrie 2021

Răspuns la:
Adăugat de : , 23 octombrie 2021
Alexandra
23 octombrie 2021
Vaccinare

Si cei care s au vaccinat la centrul de la city mall nu primesc??????????

Gheorghita
24 octombrie 2021
Cei care sau vaccinat în mai primesc bonuri

Cei care sau vaccinat în mai primesc bonuri

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde