X
X
Mai multe ştiri online:

Taxă medicală pentru turiștii care intră în Grecia. Cât se va plăti pentru serviciile medicale

Ştire online publicată Marţi, 04 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto Epepa Travel Blog
Taxă medicală pentru turiștii care intră în Grecia. Cât se va plăti pentru serviciile medicale - prasonisisandybeachrhodes-1596546013.jpg
Turiștii care intră în Grecia ar putea să plătească o suprataxă de 20 de euro pentru serviciile de sănătate oferite în timpul șederii în țară. Până acum, cei care veneau în Grecia nu plăteau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de proveniență, cu excepția spitalizărilor.


Grecia va taxa turiștii cu 20 de euro pentru serviciile medicale, dar nu numai pe ei. Potrivit Antena 3, vor trebui să scoată banii din buzunar și cetățenii care nu au rezidență permanentă în Grecia.


Ministerul Sănătății a decis ca, din august, să fie percepută o taxă de 20 de euro pentru toți călătorii și cei care nu au rezidență în statul elen, în momentul în care se vor prezenta la clinicile de sănătate, la centrele regionale și la clincile ambulatorii din spitale.


Și cei care beneficiază de îngrijire medicală de urgență vor fi, de asemenea, obligați să plătească taxa pentru serviciile care au fost prestate.


De asemenea, se vor impune taxe suplimentare pentru cei care au nevoie de analize de sânge sau alte servicii medicale, în funcție de taxele din sistemul de sănătate elen.


În Grecia, toate serviciile de sănătate erau complet gratuite pentru călători până acum, mai puțin cazurile de spitalizare.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4343 secunde