Târgul de Mărțișor "Drag de tradiții", prilej de a face cadouri speciale

276
Târgul de Mărțișor

Articole de la același autor

Aleea pietonală de pe strada Ștefan cel Mare va deveni, în curând, un loc al tradițiilor și cadourilor, deoarece în perioada dintre 24 februarie și 2 martie se va organiza Târgul de Mărțișor "Drag de tradiții". 


În acest context, RAEDPP Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, vin în întâmpinarea constănțenilor aflați în căutarea de cadouri cu ocazia Zilelor de 1 și 8 Martie, cu o selecție de mărțișoare și daruri originale.


"Zilnic, în intervalul dintre 12.00 și 20.00, veți găsi la târg mărțișoare, care vor fi la loc de cinste, fie ele realizate din scoici, croșetate sau parfumate cu lavandă. Totodată, veți putea găsi bijuterii și accesorii handmade, cosmetice naturiste dar și aranjamente florale, perfecte pentru a fi dăruite celor dragi", au transmis reprezentanții RAEDPP.  


Nici cei mai mici vizitatori ai târgului nu vor fi uitați. Special pentru ei se vor organiza ateliere de confecționat mărțișoare și vor avea loc activități educative. Voluntari de la Organizația Națională Cercetașii României – Grup Candidat Dacia Pontica Constanța îi vor învăța pe copii despre importanța lucrului în echipă, dar și cum să aibă grijă de mediul înconjurător și să respecte natura. Atelierele se vor organiza folosind materiale și tehnici cercetășești, iar participarea este gratuită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2794 secunde