Târg de iarnă! Copiii, așteptați la o "Poveste de Crăciun", în Parcul "Oleg Danovski"

1567
Târg de iarnă! Copiii, așteptați la o

Articole de la același autor

În perioada 5-24 decembrie, sunteți invitați, cu mic, cu mare, de către Primăria Municipiului Constanța și Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP), la o frumoasă "Poveste de Crăciun". 


Evenimentul va avea loc în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" și în Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 15 (zona Colegiului Național "Mircea cel Bătrân"). 


În parc, în căsuțele din lemn decorate festiv, constănțenii vor putea găsi produse românești, de la cozonaci, dulcețuri, plăcinte, brânzeturi, până la mezelurile tradiționale care nu lipsesc de pe masa niciunui român în ziua de Crăciun. Tot de aici puteți achiziționa produse de artizanat și haine sau căciuli de blană. 


În târgul indoor, din Galeria de Artă, cei interesați vor descoperi un magazin cu specific de Crăciun. Tot aici pot admira și cumpăra decorațiuni, articole vestimentare create de designerii constănțeni, bijuterii sau cărți pentru copii, dar și prăjituri, cafea sau produse gourmet. De asemenea, puteți să participați, contra cost, la o ședință foto de Crăciun, iar în week-end, cei mici îl vor întâlni pe Moș Crăciun și-i vor putea transmite toate dorințele. 


În cadrul târgului, se va desfășura o campanie umanitară, sub sloganul "Împarte povestea ta de Crăciun". Astfel, la pavilionul de pensionari din parc, vizitatorii vor putea dona alimente neperisabile, jucării, precum și articole de îmbrăcăminte noi sau în stare foarte bună, care vor merge în ajun de Crăciun la copiii și tinerii din centrele de plasament constănțene. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3293 secunde