Târg de cariere pentru tineri, la Universitatea Maritimă

214
Târg de cariere pentru tineri,  la Universitatea Maritimă - umc-1508429877.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța va organiza, la data de 27 octombrie, un târg de cariere dedicat studenților și elevilor. Evenimentul va avea loc în cadrul proiectului "Mentor - Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea" și reunește parteneri din patru țări din zona Mediteranei de Est și a Mării Negre.

Potrivit rectorului instituției de învățământ superior, prof. univ. dr. Cornel Panait, acest târg de cariere își propune să contribuie la facilitarea inserției pe piața muncii a tinerilor, făcând astfel posibilă interacțiunea concretă între potențialii angajatori și forța de muncă locală.

Ca urmare, tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții angajatorilor pentru a afla care sunt oportunitățile de angajare disponibile la ora actuală și pentru a beneficia de consiliere în cariera aleasă.

De precizat că firmele participante la târg sunt entități cu activitate relevantă și rezultate remarcabile în cele patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde