Tânăr de 17 ani, reținut, la Constanța. Fără permis și beat, a făcut prăpăd pe șosea

808
Tânăr de 17 ani, reținut, la Constanța. Fără permis și beat, a făcut prăpăd pe șosea - farapermissibeat-1587650532.jpg

Articole de la același autor



Un tânăr de 17 ani a fost reținut în cursul zilei de astăzi și ar putea fi arestat preventiv după ce s-a suit beat la volanul unei mașini și a făcut accident.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, azi noapte, în jurul orei 00.23, un tânăr de 17 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism neînmatriculat și cu plăcuțe false de înregistrare, în comuna Vulturu, pe strada Eroilor (DJ 225) și, ajungând în zona imobilului cu nr. 47, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neinmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. 


Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde