Sute de umbrele multicolore, vedete în Piața Ovidiu

Vineri, 14 August 2020
1260
Începând de astăzi, constănțenii și turiștii care se vor plimba prin Piața Ovidiu vor putea să admire curcubeul de umbrele colorate. Moda umbrelelor agățate deasupra unor străzi pietonale, prezentă în multe orașe din Europa și chiar din România, a prins viață și la Constanța, mai exact în Piața Ovidiu. Aici, pe o alee din apropierea Edificiului Roman cu Mozaic au fost instalate peste 250 de umbrele multicolore. 


Proiectul este realizat de Asociația Youth Vision, în parteneriat cu Asociația Creative+ și Primăria municipiului Constanța și a pornit din dorința de a înfrumuseța și a aduce un plus de culoare și veselie celei mai cunoscute și vizitate zone din municipiul de la malul mării. 


Inițiatorii proiectului îi invită pe trecători să se bucure de o vară colorată și să se fotografieze sub acoperișul de umbrele colorate ce va deveni cu siguranță un punct de atracție în zona peninsulară. "Curcubeul" de umbrele colorate reprezintă așadar un motiv în plus ca turiștii să descopere centrul istoric, edificiile culturale și religioase din zonă, dar și poveștile cu parfum de epocă ale Constanței.


Pagina a fost generata in 0.1582 secunde