Sute de mii de lei pentru tratarea celor mușcați de maidanezi

1504
4
Sute de mii de lei pentru tratarea celor mușcați de maidanezi - maidanez-1315257142.jpg

Articole de la același autor

Dr. Stela Halichidis, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, ne-a declarat că, vara aceasta, numeroși constănțeni au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza maidanezilor. Fie pentru că au fost mușcați, fie pentru că le-a intrat o căpușă sub piele.
"Ne costă foarte mult îngrijirea acestor bolnavi. Este vorba de aproximativ 200.000 de lei, care se cheltuiesc pentru acești pacienți. Anual, vin între 2.500 și 3.000 de pacienți mușcați de câinii maidanezi, iar alții vin din cauza căpușelor", a afirmat medicul.

Comentează știrea

ne-iubitoru de maidanezi
6 septembrie 2011
banii astia

trebuie sa fie imputati ONG-urilor care doresc mentinerrea maidanezilor pe domneiul public si a asociatiilor care au cotete penru caini. Ca si deputatilor si senatorilor, primarilor care refuza votarea legii eutanasierii.

bobitza
6 septembrie 2011
maidanezii

LICHIDATI MAIDANEZII! CU BANII ASTIA S-AR FI FACUT MULTE PENTRU ALTE CATEGORII DE BOLNAVI...

mihaela u.s.a
6 septembrie 2011
maidanezii

sint f periculosi ,nu inteleg de ce nu se formeaza o companie cum e aici in s.u.a ,,animal control ,, unde ii aduna de pe strada si sint tinuti vreo 2 saptamini, daca nimeni nu ii adopta sint omoriti prin injectie , M AI SIMPLU DECIT ATIT NU SE POATE ,HEI MAZARE TREZESTE TE DIN BETIE

miruna
6 septembrie 2011
imbecila de halichidis vorbeste

ea care conduce un spital in a carui curte misuna maidanezii=))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8864 secunde