Surpriză mare pentru cei mici: Ștrumfii sosesc la VIVO! Constanța

636
Surpriză mare  pentru cei mici: Ștrumfii  sosesc la VIVO! Constanța - expozitiestrumfivivoconstanta-1523897380.jpg

Articole de la același autor

Personajele celui mai îndrăgit serial de desene animate, un adevărat fenomen al televiziunii, poposesc la VIVO! Constanța în perioada 18 aprilie - 6 mai, între orele 12-20, în cadrul expoziției interactive pentru copii "Ștriumfii".

Papa Ștrumf, Ștrumfița, Clumsy și întreaga gașcă a Ștrumfilor abia așteaptă să-și cunoască micuții fani din Constanța la cea mai inedită expoziție interactivă dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Intrarea este liberă și se face exclusiv prin programare. Înscrierile se pot face direct la biroul de informații din VIVO!, în intervalul 11-21, prin telefon: 0341 462 039, în intervalul 11-18, sau prin email, la adresa [email protected].

Evenimentul oferă copiilor posibilitatea unei călătorii de 50 de minute plină de aventuri prin pădurea Ștrumfilor. Casa Ștrumfilor va fi prima oprire dintr-un tur interactiv unde cei mai mici vor afla povestea Satului pierdut. Aventura va continua în Laboratorul fermecat al lui Papa Ștrumf, unde piticii vor asculta povești despre poțiunile magice, create de Marele Ștrumf. Colțul Muzical este locul unde cei mici se vor juca cu instrumentele muzicale din lemn, în timp ce îl vor cunoaște pe Ștrumful-Muzician. Călătoria va continua spre bucătăria Ștrumfului-Brutar, unde un ghid de nădejde îi va ajuta pe cei mai mici să învețe tainele bucătăriei, cu ajutorul nisipului kinetic, al formelor de gătit și al cuptorului. La finalul turului, cei mici vor avea ocazia să îi întâlnească pe Papa Ștrumf, Ștrumfița și Clumsy.

Întreg spațiul, situat în zona restaurantelor, este amenajat ca un impresionant loc de joacă, iar părinții îi vor putea supraveghea pe cei mici din afara acestuia.

Detalii complete, pe vivo-constanța.com.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2549 secunde