Super Nanny vine la Constanța. Seminar gratuit pentru părinți

259
1

Articole de la același autor

Cum comunicăm cu copilul nostru? Ce capcane și provocări au părinții în relația cu copiii lor? Răspunsul la întrebări îl veți afla chiar de la Irina Petrea, cea mai cunoscută Super Nanny din România, la workshop-ul "Cap-cane și provocări ale părinților". Acesta se adresează atât pă-rinților, cât și viitorilor părinți ce vor să comunice cât mai ușor și frumos cu copiii lor. 


Seminarul va avea loc joi, 26 noiembrie, la Librăria Cărturești din City Park Mall, începând cu ora 17, iar participarea este gratuită. În cadrul acestui seminar, părinții vor afla detalii importante despre jocul părinților cu copiii, compor-tamente dificile și chiar inadecvate la copii și medierea conflictelor, formarea caracterului copilului. De asemenea, părinții vor putea adresa întrebări pentru a primi soluții de la cea mai im-portantă Super Nanny din Ro-mânia. Irina Petrea și-a făcut debutul în televiziune la TVR, în 1994, emisiunile sale bucurându-se de un succes foarte mare în rândul părinților. Din 2007, este colaborator al Organizației Salvați Copiii România. A publicat articole în mai multe reviste și a scris două cărți. 


Evenimentul este al treilea din seria de evenimente de parenting și este realizat de către Kool Media, în parteneriat cu Librăria Cărturești City Park Mall. Partici-panții la seminar au ocazia de a primi premii în cadrul tombo-lei organizate la sfârșitul evenimentului. Vă puteți înscrie la adresa de e-mail office@ koolmedia.ro, menționând nume și număr de telefon. Accesul la seminar este gratuit, însă numărul de locuri este limitat. 


Comentează știrea

mamica
23 noiembrie 2015
locuri ocupate

Locurile s -au ocupat de o saptamana

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5008 secunde