SUA au suspendat eliberarea vizelor obișnuite în toate țările lumii

135
SUA au suspendat eliberarea vizelor obișnuite în toate țările lumii - americanvisatravelpassportcloseu-1584718737.jpg

Articole recomandate

Statele Unite ale Americii au suspendat astăzi eliberarea vizelor obișnuite în toate țările lumii pe fondul crizei sanitare provocate de COVID-19, a anunțat Departamentul de Stat, conform agerpres.ro.


"Toate întâlnirile pentru vizele obișnuite de vizită sau de imigrare sunt anulate" începând de vineri, anunță Departamentul de Stat pe contul său de Twitter.


"În limita posibilului, ambasadele și consulatele vor continua să elibereze vize de urgență", se precizează în anunțul Departamentului de Stat, care promite să reia restul serviciilor "cât mai curând posibil", fără să indice o dată exactă.


Washingtonul anunțase deja cu două zile în urmă suspendarea vizelor obișnuite în "numeroase țări", fără să spună care sunt acestea. De acum însă măsura a fost generalizată.


Statele Unite au interzis intrarea pe teritoriul lor pentru străinii veniți din majoritatea țărilor europene, urmând să închidă vineri seara granița cu Canada, iar, privitor la Mexic, intenționează să limiteze trecerile între cele două țări.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.598 secunde