Străzi, trotuare și parcări. Luna octombrie începe cu lucrări în toată Constanța

314
Străzi, trotuare și parcări. Luna octombrie începe cu lucrări în toată Constanța - atentie-1569962121.jpg

Articole de la același autor

Toamna intră în forță, iar Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările prin oraș, acționând în mai multe zone.


Astfel, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Mircea cel Bătrân, zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și în spațiul aferent Școlii Gimnaziale Nr. 29 "Mihai Viteazul". 


De asemenea, se va interveni asupra carosabilului pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei, pe bulevardul Tomis, între strada Tulcei și bulevardul Aurel Vlaicu și pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Războieni. 


În ceea ce privește proiectele de investiții, echipele administratorului drumului public vor acționa pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella și Dumitru Kiriac. 


Se vor amenaja noi parcări de pe strada Mugurului, în spatele blocului 22, pe strada Arcului, zona blocului I și pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, în zona blocului L7. În zona trecerilor de pietoni și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis, se vor trasa marcaje rutiere, iar pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC, se vor dezafecta cablurile neetichetate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde