Străinii caută lucrători agricoli din România

184
Străinii caută lucrători agricoli din România - strainiicauta-1570821132.jpg

Articole de la același autor

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție, în fiecare săptămână, oferte noi, vacante în Spațiul Economic European. Acestea sunt disponibile prin intermediul rețelei EURES România. Pentru această perioadă, doritorii se pot orienta asupra celor 500 de locuri de muncă existente. 


Pentru luna octombrie, cele mai multe oferte se găsesc în Olanda, unde se caută culegători de conopidă și broccoli, instalatori sanitari, lucrători în seră de flori, lucrători în pepinieră de pomi și arbuști etc. Și Germania vine cu o ofertă generoasă pentru cei care vor să fie ajutor de electrician, ajutor la curățenie, bucătari sau bufetieri. Agenții economici din această țară mai caută cameriste, îngrijitori persoane vârstnice în azil, instalatori, manageri recepție, pictori-decoratori și preparatori de înghețată. 
În Malta, în schimb, este nevoie de dealeri de cazinou, tehnicieni frigorifici, iar în Austria, de faianțari, lăcătuși mecanici în construcții, tâmplari de ferestre. Locurile de muncă nu mai sunt atât de ofertante în Polonia, Marea Britanie, Franța, Slovacia, Suedia sau Danemarca. 


Ca și până acum, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6623 secunde