X
X
Mai multe ştiri online:

Stop exploatării prin muncă a minorilor!

Ştire online publicată Joi, 29 August 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Specialiștii Serviciului de Intervenție în Situații de Trafic, Migrație, Repatrie, Exploatare și Asistență Stradală din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța au organizat, zilele trecute, o întâlnire de lucru pe marginea combaterii fenomenului de exploatare prin muncă a copilului. Aceasta a avut loc la Căminul Cultural din localitatea Adamclisi. 


Potrivit reprezentanților DGASPC, scopul acestei întâlniri a fost acela de a discuta procedurile comune de lucru, măsurile de prevenire și combatere a situațiilor de marginalizare și excludere socială și de a identifica cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă comunitățile. La întâlniri au fost invitați să participe și membrii Structurilor Comunitare Consultative, respectiv reprezentanți ai comunității: medici, polițiști, preoți, consilieri locali, asistent social, alți actori sociali reprezentativi din Adamclisi, Cobadin, Deleni și Ion Corvin. 


Statisticile arată că, în primul semestru al anului 2019, în cadrul  Caravanei de informare și prevenire a violenței în familie și instituționalizării copiilor, s-au organizat mai multe întâlniri de lucru, la sediile primăriilor comunelor Crucea, Mihail Kogălniceanu și Corbu.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3658 secunde