Start pentru combaterea insectelor la Cernavodă

160
Start pentru combaterea insectelor la Cernavodă - dezinsectietantari1467044622-1469537157.jpg

Articole de la același autor

Primăria Orașului Cernavodă anunță demararea acțiunilor de aplicare a tratamentelor pentru combaterea insectelor care produc neplăceri cetățenilor. Acțiunile de stropire vor avea loc în perioada 26 iulie -3 august, pe întreaga rază a localității. 


"Aplicarea insecticidelor și larvicidelor va începe în fiecare seară, la orele 21.00, pentru o durată de patru ore, la nivel terestru, cu substanțe de cea mai bună calitate avizate de Ministerul Sănătății Publice, care nu reprezintă un pericol pentru populație.


 Tratamentele vor preveni înmulțirea și răspândirea tuturor speciilor de țânțari și căpușe, și este recomandată evitarea expunerii copiilor, vârstnicilor și a persoanelor cu afecțiuni respiratorii pe durata aplicării substanțelor. Substanțele aplicate sunt toxice pentru albine, pești și organismele acvatice", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cernvodă, Sorina Popa.


De asemenea, în această perioadă vor avea loc și acțiuni de deratizare, prin aplicarea tratamentelor de combatere a rozătoarelor. Substanțele vor fi aplicate în instituțiile publice, școli, licee și zone cu focare.


Pentru relații suplimentare, cetățenii pot contacta reprezentantul primăriei, delegată pentru această acțiune, Gabriel Mihailopol, tel:

0742 351 414. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0308 secunde