Sprijin financiar pentru încălzirea locuinţei, la Constanţa. Cine are dreptul la ajutor

161
Sprijin financiar pentru încălzirea locuinţei, la Constanţa. Cine are dreptul la ajutor - sprijinfinanciarrrr-1603804191.jpg

Articole de la același autor

Familiile cu venituri reduse, dar şi persoanele singure şi vârstnicii cu pensii mici pot primi ajutor pentru încălzirea locuinţei, la iarnă. Autorităţile locale din municipiul Constanţa oferă sprijin financiar pentru sezonul rece noiembrie 2020 - martie 2021, însă doritorii trebuie să depună mai multe documente.

Astfel, persoanele care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat, fie că este vorba despre asociațiile de locatari ori proprietari, fie de persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanţa vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, la intrarea dinspre parcare, de luni până vineri între orele 8.00 şi 14.00. În aceeaşi locaţie, dar la intrarea din faţă, şi aceleaşi ore, se primesc cererile de la persoanele care se încălzesc cu gaze naturale și energie electrică. Acestea pot obţine informații suplimentare la numărul de telefon 0341/454.669.

Familiile care se încălzesc cu combustibil solid vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Dezrobirii nr.123, bloc IS3, parter, în fiecare zi, de luni până vineri între orele 8.00 şi 14.00, cu posibilitatea de a afla informaţii necesare la numărul de telefon 0341/454.632.

„Formularele de Cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței se pot ridica între orele 8.00 şi 16.00, în funcție de modalitatea de încălzire, din locațiile mai sus menționate. Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse online la adresa de e-mail: [email protected]”, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Potrivit acesteia, pentru orice nelămuriri, puteţi suna la numerele de telefon deja precizate mai sus, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța - numere de telefon 0341/180.106 și 0341/448.530 sau trimiteți e-mail pe adresa [email protected] .

„Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru luna noiembrie 2020, termenul de depunere a solicitărilor este 20 noiembrie inclusiv. Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă. Reamintim că informații referitoare la Formularul de cerere și declarație pe propria răspundere, condițiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, actele necesare în vederea acordării acestui ajutor, termenele și condițiile de depunere a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, se găsesc pe site-ul www.dgas-ct.ro”, mai precizează reprezentantul Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.887 secunde