Spitalul Municipal Mangalia va prelua cazurile asimptomatice și ușoare de COVID-19

219
Spitalul Municipal Mangalia va prelua cazurile asimptomatice și ușoare de COVID-19 - spitalulmunicipalmangaliacovid19-1596042866.jpg

Articole de la același autor

În perioada următoare, Spitalul Municipal Mangalia, va prelua și va trata cazurile asimptomatice și ușoare de infectare cu noul coronavirus. Măsura a fost luată ca urmare a înmulțirii cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, la nivel național și județean, în conformitate cu prevederile Ordinului MS Nr. 555/2020. Astfel, Spitalul Municipal Mangalia a fost inclus în lista spitalelor de linia a II-a, care va trata cazurile asimptomatice și ușoare.

În aceste condiții, unitatea medicală din Mangalia se pregătește, în regim de urgență, pentru a prelua pacienții suspecți sau confirmați COVID-19. În prezent, la nivelul unității spitalicești din Mangalia activitatea medicală se desfășoară în condiții normale și au loc acțiuni de reorganizare a spațiilor medicale. "Ca și medicii din alte orașe ale țării, cadrele medicale de la Spitalul din Mangalia sunt tot timpul la datorie în această perioadă critică, în lupta continuă cu infecțiile provocate de coronavirus. Pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus în rândul cadrelor medicale, dar și a pacienților internați, la unitatea sanitară au fost luate măsuri de prevenție și igienico-sanitare, încă de la debutul crizei epidemiologice. În acest sens, a fost amenajat un spațiu special pentru triajul pacienților, două izolatoare și se intervine cu promptitudine la orice caz care ar putea pune în pericol sănătatea publică", precizează reprezentanții spitalului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7561 secunde