Spitalul Județean își face stocuri pentru sărbători

204
Spitalul Județean își face  stocuri pentru sărbători - proviziispital-1481301652.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a început să-și facă deja rezerve de medicamente și materiale sanitare pentru a nu întâmpina probleme pe perioada sărbătorilor și a le putea acorda asistența medicală necesară bolnavilor.

De ani buni se știe că nu numai în România, dar peste tot în lume, între 15 decembrie și 10 ianuarie, distribuitorii intră în concediu. Tocmai de aceea, unitățile sanitare nu vor să fie surprinse că ar putea rămâne fără medicamente și își fac stocuri nu numai de medicamente, dar și de soluții pentru dializă. În plus, se vor face și verificări ale generatoarelor electrice și vor fi făcute simulări pentru a vedea dacă totul funcționează în condiții optime, pentru a nu fi surprinși de vreo intemperie și Enel-ul să le creeze probleme.

"După 15 decembrie, și firmele de distribuție încep să își sisteze activitatea și noi ne pregătim din timp. Mai mult decât atât, noi ne-am îngrijit să facem achiziții de la mijlocul lunii noiembrie, tocmai pentru ca toată activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții", ne-a declarat directorul SCJU, dr. Cătălin Grasa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2617 secunde