SPIT. Se închide ghișeul din incinta Serviciului de Permise și Înmatriculări Constanța

311
SPIT. Se închide ghișeul din incinta Serviciului de Permise și Înmatriculări Constanța - photo-1485436093.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 1 februarie 2017, se închide ghișeul Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța din incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, de pe bulevardul Mamaia nr. 86.


Măsura vine ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Legii nr. 1/2017, cu privire la eliminarea unor taxe, printre care și taxele încasate la nivelul SPIT taxă privind furnizarea unor date din Registrul național de evidență a persoanelor. 


Este vorba despre taxa de preschimbare acte de identitate, precum și înscrierea mențiunilor privind schimbarea domiciliului sau reședinței cetățenilor români, taxa de examinare obținere permis de conducere, taxa de examinare persoane cărora le-a fost anulat permisul de conducere, taxa de înmatriculare permanent sau termporar pentru autovehicule, remorci, taxa de autorizare a circulației pentru probe a autovehiculelor și remorcilor și taxa de autorizare provizorie a circulației autovehiculelor și remorcilor neînmatriculate permanent sau temporar.


Având în vedere taxele anulate, cât și faptul că ghișeul a fost deschis tocmai pentru a veni în sprijinul contribuabililor care se adresau Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, s-a constatat că nu mai este necesară menținerea acestuia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6016 secunde