SPIT. Modalități de plată rapidă a taxelor și impozitelor locale

171
1
SPIT. Modalități de plată rapidă a taxelor și impozitelor locale - spit13379339871363783957-1423142220.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor care nu au de efectuat modificări fiscale să aleagă una dintre modalitățile de plată alternative, fără a se mai deplasa la sediile instituției.


Astfel, prezentând doar buletinul sau cartea de identitate, contribuabilii au posibilitatea achitării impozitelor și taxelor locale la oficiile poștale, agențiile Garanti Bank, stațiile OMV prin Westaco Express din municipiu sau utilizând următoarele metode:

1. Prin intermediul cardului bancar: pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata online a impozitelor"; la standul SPIT din centrul comercial Maritimo, unde se pot efectua plăți și în maximum trei rate lunare egale, fără dobândă.

2. Prin sistemul Internet Banking. Contribuabilul trebuie să aibă deschis un cont de Internet Banking;

3. De pe telefonul mobil, prin aplicația Etax Mobile SPIT dezvoltata atât pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cât și pentru cele cu iOS;

4. Ordin de plată (O.P.), prin banca unde contribuabilul are cont deschis sau prin mandat poștal, de la orice oficiu poștal din țară. Datele codurilor IBAN ale conturilor de Trezorerie se găsesc pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro. 



Comentează știrea

rodica
5 februarie 2015
lucru pentru toti, simplu si repede!

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Social : SPIT și-a făcut pagină de Facebook
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Social : Anunț important de la SPIT
Pagina a fost generata in 1.9304 secunde