SPIT. Modalități de plată a amenzilor contravenționale

121
1
SPIT. Modalități de plată a amenzilor contravenționale - taxe1331237330-1430399870.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii că, termenul de achitare al amenzilor contravenționale care au scadența în data de 1 mai, se prelungește până luni, 4 mai.

Măsura vine ca urmare a prevederilor art. 28 din Ordonanța Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, cu modificările și completările ulterioare, conform căruia termenul care se sfârșește într-o zi de sărbătoare legală sau când serviciul este suspendat se va prelungi până la sfârșitul primei zile de lucru următoare.

Pentru achitarea amenzilor în intervalul 1 - 4 mai, vă puteți adresa oficiilor poștale, stațiilor OMV prin Westaco Express din municipiu, prezentând doar buletinul/cartea de identitate și procesul verbal de amendă, sau puteți achita prin ordin de plată (O.P.), prin banca unde aveți cont deschis, sau prin mandat poștal, de la orice oficiu poștal din țară. 


Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.



Comentează știrea

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Social : Ce program au ghișeele SPIT
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Social : Ghișeele SPIT, ÎNCHISE
Pagina a fost generata in 1.4008 secunde