SPIT. A fost suplimentat numărul punctelor de încasare OMV Petrom

125
1
SPIT. A fost suplimentat numărul punctelor de încasare OMV Petrom - spittaxesiimpozite1-1438782856.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că tot mai mulți contribuabili au ales să achite impozitele, taxele locale și amenzile contravenționale prin serviciul Westaco Express, la stațiile OMV Petrom din municipiul Constanța, SPIT Constanța a suplimentat numărul acestor puncte de încasare.Astfel, persoanele fizice și cele juridice, mai au la dispoziție trei stații de alimentare carburant, pe strada Soveja nr. 44, pe bulevardul I. C. Brătianu FN și pe bulevardul Tomis nr. 315.

De asemenea, contribuabililor se pot adresa, în continuare și stațiilor OMV Petrom, amplasate pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 180B, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu strada Cumpenei, pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Suceava, pe Șoseaua Mangaliei nr. 74, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325 și pe bulevardul Mamaia nr. 302.

Precizăm că pentru plățile sus-menționate contribuabilul trebuie să prezinte doar cartea de identitate sau înștiințarea de plată iar comisionul tranzacției este 0 la sută.

Comentează știrea

Roxana
5 august 2015
Castiguri nelimitate part-time!

Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.358 secunde