Spectacole cu delfini și teatru online, weekendul acesta, la Constanța

312
Spectacole cu delfini și teatru online, weekendul acesta, la Constanța - spectacolecudelfini-1585334328.jpg

Articole de la același autor

Și weekendul acesta îl petrecem acasă, din păcate. Așa că, dacă vă e dor de delfinii jucăuși de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii îi puteți vedea în acțiune, online. De asemenea, dacă vă lipsește teatrul, aveți două piese online, sâmbătă și duminică, la Teatrul de Stat.



Așadar, începând cu ora 11 și de la ora 15, atât sâmbătă, cât și duminică, puteți viziona spectacole cu delfini, pe pagina de Facebook a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. De asemenea, de la ora 11.00, continuă sesiunea de povești și basme românești dedicată celor mici, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin".
Teatrul de Stat Constanța prezintă sâmbătă, începând cu ora 19.00, spectacolul "Gâlcevile din Chioggia", strălucitoarea comedie a lui Carlo Goldoni. Iar duminică, de la ora 19:00, puteți urmări "Cea mai frumoasă soție", de Eugène Labiche, o producție realizată de Mihai Constantin Ranin. Pentru vizionare, trebuie să intrați pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde