Spațiile verzi din municipiul Constanța sunt igienizate

285
1
Spațiile verzi din municipiul Constanța sunt igienizate - 8-1641981797.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă și săptămâna aceasta acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi din oraș. O atenție deosebită i se acordă Parcului Tăbăcărie, de unde se strâng gunoaiele și resturile vegetale, se mătură aleile, se greblează suprafețele gazonate. În plus, se execută lucrări de corecție a arbuștilor și arborilor tineri din parc.

Desigur, nici celelalte parcuri din oraș nu sunt neglijate. La acest moment, se salubrizează, se greblează frunzele și crengile uscate și se transportă resturile vegetale din parcurile din Poarta 6, Far, Gara CFR sau Parcul Arheologic. Totodată, echipele Confort Urban pregătesc terenul pentru plantat prin așternere de pământ vegetal pe străzile Nicolae Grindeanu, Liliacului și Narciselor. În paralel, pentru că ne aflăm în perioada de repaus vegetativ, se execută lucrări de toaletare și corecție a arborilor.

Zilele acestea, echipele Serviciului Spații Verzi și ale firmelor prestatoare execută lucrări de toaletare/ corecție și extragere de buturugi și cioturi în mai multe zone ale orașului: zona Industrială, Casa de Cultură, Tomis Nord, strada Cutezătorilor, Strada Orhideelor sau Cișmelei. 

Comentează știrea

Ion
12 ianuarie 2022
bani aruncati pe geamul lenesilor

Asteptam sa subliniati ca la aceasta actiune participa preponderent asistatii sociali ! Daca nu, intrebati primarul DE CE ? Pt ce platim de la bugetul orasului oameni care fug de munca?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.465 secunde