Șoferii și educatoarele, la mare căutare în Malta și Germania

249
Șoferii și educatoarele, la mare căutare în Malta și Germania - eures-1496938727.jpg

Articole de la același autor

Comparativ cu săptămâna trecută, locurile de muncă vacante în Spațiul Economic European în această perioadă, prin intermediul rețelei EURES România s-au mai schimbat.

La acest moment, cele mai multe oferte vin din partea angajatorilor din Malta, care au nevoie 250 de șoferi de autobuz și a celor din Germania, care pun la dispoziția celor interesați 177 locuri de muncă, pentru șoferi profesioniști, educatoare, asistente medicale, bucătari, fizioterapeuți etc. Italienii caută în continuare asistenți medicali generaliști și îngrijitori la domiciliu, iar danezii, muncitori necalificați pentru cules de căpșuni, mazăre și cartofi, dar și distribuitori de ziare și colete. Alte oferte le sunt puse la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă în Cehia, unde există un deficit de șlefuitori, pilitori, sudori.

În Marea Britanie, în schimb, se caută tâmplari și dulgheri navali, îngrijitori persoane și copii, în Slovacia, lucrători pentru fabricarea brânzeturilor, iar în OIanda, culegători căpșuni.

Cele mai sărace oferte vin din partea Belgiei, care așteaptă cu mare nerăbdare zidari tencuitori, montatori pereți și plafoane din ghips carton și desenatori tehnici pentru construcții metalice, în Letonia (lucrători în depozit), Slovenia (un inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire) și Suedia (un manager grup experți explorare).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde