Șoferi, se circulă greu pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se lucrează la conducta de apă

145
Șoferi, se circulă greu pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se lucrează la conducta de apă - raja-1496851242.jpg
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din municipiul Constanța, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona hotelului Oxford, a fost blochat traficul rutier pe prima bandă a bulevardului, pe sensul de mers din stațiunea Mamaia către Palas.

"Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și lungimea tronsonului ce va fi schimbat, 120 metri, lucrările se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Astfel, în perioada 7 – 30 iunie 2017, traficul rutier de pe bulevardul Aurel Vlaicu va fi blocat pe prima bandă, între stația Peco și restaurantul Portofino. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, în conformitate cu prevederile avizului eliberat de Biroul Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Constanța. Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că echipele de intervenție care execută lucrarea vor face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite", explică reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, furnizarea de apa potabilă nu va fi afectată, tronsonul nou urmând să fie montat paralel cu cel vechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.799 secunde