Şofer veteran la CT Bus, omagiat după aproape 38 de ani de activitate

353

Articole de la același autor

Au fost momente emoţionante, în acest weekend, în echipa CT BUS care a ținut să marcheze așa cum se cuvine ieșirea la pensie a unui dintre cei mai vechi angajați. Fără să bănuiască nimic, Gheorghe Pungoi, fost șofer și șef coloană la compania de transport public, ieșit la pensie după 37 de ani, opt luni și 25 de zile, a fost chemat în stația CT Bus Cireșica unde îl așteptau foștii colegi.



Emoționat de gestul neașteptat, proaspătul pensionar a fost felicitat și răsplătit pentru întreaga activitate cu tort, diplome și alte surprize. „Sunt foarte emoționat, chiar nu mă așteptam la așa o surpriză din partea colegilor. Mulțumesc din suflet pentru tot timpul petrecut la compania de transport”, a transmis Gheorghe Pungoi.



După aproape 38 de ani de activitate, pentru fostul şofer a venit momentul odihnei. „Colegii și-au dorit foarte mult să îi organizăm o mică petrecere de pensionare, au venit cu ideea să venim aici la capătul de linie de la Cireșica unde domnul Pungoi împreună cu soția și cu schimbul lui au făcut o fotografie pe care noi am refăcut-o după mulți ani cu toți trei și e parte din memoria CT Bus, RATC, ITC, această companie care are foarte mulți ani și mulți angajați de care s-a atașat. Familia CT BUS îi urează sănătate și pensie lungă”, a precizat directorul CT Bus, Bogdan Niţă.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8852 secunde