Site-ul Poștei Române, premiat pentru cel mai bun site de curierat

175
Site-ul Poștei Române, premiat pentru cel mai bun site de curierat - postaromana-1447441226.jpg

Articole de la același autor

La mai puțin de o lună de la lansarea noii platforme a Poștei Române, aceasta a devenit deja cel mai bun site de curierat. Recunoașterea a fost acordată la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul Galei Premiilor de Excelență Romanian Courier Business Awards, în urma evaluărilor unui juriu format din personalități și experți cunoscuți în domeniu.


În mai puțin de o lună de zile, site-ul a înregistrat o creștere de 43 la sută a numărului de utilizatori și de 25 la sută a numărului de afișări. De asemenea, secțiunea "Trimite bani online", dedicată serviciului e-mandat, a generat 16.000 de afișări de la lansare, cu o rată ieșire de 8 la sută. În intervalul 23 octombrie – 13 noiembrie 2015, aproximativ 1.000 de pacienți și-au făcut deja un cont pe site-ul Poștei Române, iar peste 400 au inițiat comenzi de transfer de bani online.


Poșta Română a implementat, la mijlocul lunii octombrie a acestui an, o nouă platformă web, care permite expedierea de bani, plata online și acces mai rapid la informațiile de interes pentru clienți. Prin www.posta-romana.ro, utilizatorii au acum la dispoziție servicii e-poștale noi și îmbunătățire față de versiunea inițială a site-ului. Astfel, clienții Poștei Române pot să trimită bani online, de acasă, prin e-mandat. Spre deosebire de alte servicii disponibile pe piață, sumele trimise prin www.posta-romana.ro ajung direct la domiciliul destinatarilor, oriunde pe teritoriul României. De asemenea, utilizatorii pot să își facă abonamente la publicațiile favorite, prin intermediul unui magazin virtual (catalog de presă), dar și să completeze, direct pe site, formularele de care au nevoie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde