Siguranța pe primul plan! Relaxare și confort, la Complexul Turistic "Perla Venusului" / GALERIE FOTO

1115

Articole de la același autor

Deși turismul pe litoral (și nu numai) a fost bulversat de pandemia Covid-19, o vacanță la Complexul Turistic "Perla Venusului", din stațiunea Venus, aduce cu sine relaxarea mult dorită.

Fie că vorbim despre un week-end romantic, fie despre un concediu de zece zile cu familia, la "Perla Venusului" veți găsi toate condițiile de confort, divertisment și, mai ales, de siguranță.

"Din pricina pandemiei, am anulat concertele, evenimentele pe plajă care presupuneau aglomerație de turiști.

Am luat o serie de măsuri, pentru ca turiștii să fie în siguranță, respectăm toate măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, respectăm măsurile de distanțare socială.

Am închis restaurantul, iar masa este servită în aer liber, pe terasă. Mesele sunt puse la distanță una de cealaltă, iar șezlongurile, saltelele sunt dezinfectate dimineața și seara, dar și înainte de a le fi predate turiștilor. Toate substanțele dezinfectante pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății!

Plaja este curățată în fiecare seară, manual și mecanic. Gunoaiele sunt ridicate selectiv, ori de câte ori este nevoie.

Așadar, într-un sezon special, oferim turiștilor toate condițiile pentru o vacanță sigură și confortabilă, totul cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare socială", a declarat, pentru "Cuget Liber", managerul Complexului Turistic "Perla Venusului", Dragoș Dima.

Teqball, beach-volley și schi-jet

La Complexul Turistic "Perla Venusului", distracția continuă și în timp de pandemie, totul cu respectarea măsurilor de siguranță.

"Anul acesta, nu mai organizăm popularele cursuri de zumba; în schimb, am introdus alte activități, precum partide de teqball (tenis de masă cu piciorul), concursuri de beach-volley 2 la 2, sporturi care nu implică multă lume, maximum doi într-o echipă.

Punem la dispoziția turiștilor un teren de tenis pe zgură, dotat cu instalație de nocturnă, iar ca agrement nautic, avem hidrobiciclete, schi-jeturi, banane, fluturi, paddle boat-uri", a mai spus Dragoș Dima. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7868 secunde