Și voi puteți dărui speranță! Campanie de susținere a familiilor nevoiașe

194
Și voi puteți dărui speranță! Campanie de susținere a familiilor nevoiașe - daruitipersonal1-1576010318.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, JCI Constanța demarează o nouă campanie umanitară și are nevoie de ajutorul constănțenilor pentru a le reda zâmbetul celor năpăstuiți de soartă și care abia dacă au ce pune pe masă. 


Opt astfel de familii au fost identificate de către echipa JCI în comuna Peștera, unde au găsit multă tristețe în ochii copiilor de acolo, iar în inima părinților, neputință. Tocmai de aceea, s-a decis ca ediția din acest an a campaniei "Dăruiește bucurie într-o cutie", care va avea loc pe data de 15 decembrie, să aibă ca scop ajutorarea a 30 de copii din cele opt familii nevoiașe din comuna Peștera, județul Constanța. Familiile au fost atent selectate de către membrii JCI Constanța, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, luând în calcul condițiile precare în care aceștia locuiesc: gospodării degradate, lipsa de haine, alimente de bază sau electrocasnice necesare. 


Ca urmare, cei care doresc să facă o donație trebuie să se înregistreze într-un formular pe care vor trebui să precizeze pentru ce membri ai familiilor vor să ajungă donația (exemplu: Eva, doi ani). 


Apoi, aveți nevoie de o cutie goală, hârtie de împachetat cadouri și produse pe care să le oferiți din inimă familiilor nevoiașe. Acestea pot fi jucării, cărți, articole școlare (caiete, creioane, penare, ghiozdane etc.), alimente neperisabile, produse de igienă, articole vestimentare (haine, ciorapi, dresuri, fular, căciuli, geci groase, încălțăminte etc.), dulciuri, decorațiuni de Crăciun, vitamine etc. 


De îndată ce cutia-cadou este pregătită, sunteți rugați să-i contactați pe reprezentanții JCI pe rețelele de socializare, prin apel/sms 0753.301.389, 0732.833.443 sau pe adresa de email: [email protected]. În scurt timp, veți fi contactați de unul dintre membrii JCI Constanța pentru a prelua donația. Atenție: astăzi este ultima zi de predare a cutiilor cadou! 
De asemenea, dacă doriți să donați dulapuri, frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare cu microunde etc., scrieți un mail și veți fi puși în legătură cu responsabilii de familii care pot primi și distribui aceste produse. 


În data de 15 decembrie, membrii voluntari JCI Constanța se vor deplasa în comuna Peștera, pentru a preda cutiile-cadou celor 30 de copii. Dacă nu puteți face un cadou de sărbători acestor micuți, atunci puteți face donații pentru ei. Donațiile constând în sume de bani se pot vira în contul: Asociația Junior Chamber International Constanța- RO21BTRLRONCRT0235391701, banca Transilvania. Nu uitați, însă, menționați la detalii Campania Umanitară "Peștera".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4756 secunde