Și astăzi, "Curățăm Constanța noastră!"

219
Și astăzi,

Articole de la același autor

Încă de la începutul acestei luni, orașul Constanța a intrat în plin proces de înfru-musețare și ecologizare.

Ieri, au fost tăiați și toaletați arborii în stațiunea Mamaia, în Piața Tomis III, în cartierul Tomis Nord și în zona Liceului "Traian". În Poarta 6 și în parcul de la Gară, s-au plantat arbori și gazon. Au continuat și acțiunile de cosit și greblat. Muncitorii de la salubrizare au acționat în zona Gării și în cartierul Abator. Au fost spălate și vidanjate platformele de colectare din cartierul Tomis Nord, iar în Poarta 6, KM 4-5 și CET au avut loc acțiuni de dezinfec-ție, dezinsecție și deratizare a platformelor.

Campania "Curățăm Constanța noastră!" continuă și azi. Vor fi plantați copaci în cartierul Tomis II, iar în Tomis Nord și în stațiunea Mamaia vor avea loc tăieri și toaletări de arbori. Lucrătorii de la salubrizare vor acționa în centrul Constanței. Platformele de colectare din cartierul Tomis Nord vor fi reparate, iar cele din centrul orașului vor fi spălate și vidanjate.

La sfârșitul acestei săptămâni, ONG Greenpact Worldwide și Serviciul Spații Verzi organizează plantare de copaci în Parcul Tăbăcărie. La această activitate, vor participa voluntarii Greenpact Worldwide, studenți de la Universitatea "Ovidius", Universitatea Maritimă Constanța și Universitatea "Andrei Șaguna". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde